Details

Dětský vzdělávací a výchovný tábor

„Nová Ukrajina“ pořádá příměstské vzdělávací a výchovné tábory pro děti během školních prázdnin. V roce 2023 se nám podařilo zajistit letní odpočinek téměř stovce dětí během jednoho měsíce díky profesionálním vychovatelům a iniciativě „Nová Ukrajina“. Naše tábory nabízejí dětem následující možnosti:

Rozvoj a vzdělávání: Děti nejen tráví čas smysluplně, ale také se aktivně rozvíjejí během prázdnin. Vytváříme vzdělávací programy, které pomáhají dětem rozšiřovat své znalosti a dovednosti.

Odpočinek a zábava: Rozumíme významu odpočinku pro děti, a proto naše tábory zahrnují zábavné a rekreační aktivity, které dětem umožňují odpočinout a nabrat pozitivní energii.

Výlety a seznámení s kulturou: Děti mají možnost navštívit významná místa v Praze a seznámit se s moderními českými dětskými spisovateli, což rozšiřuje jejich kulturní horizonty. Pokračování iniciativy: Plánujeme pokračovat v této iniciativě i během jiných prázdnin v průběhu stávajícího školního roku, nabídneme dětem možnost užít si zajímavý a smysluplný odpočinek.